Zoeken naar slank extra

Uw zoekactie voor slank extra leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geil bi 50 jaar Antwerpen - Willebroek
Goesting in dikke lul wie spuit mij onder met warm zaad
Bi top slank blond 50j m60 lul 16.5 zeer hyg ik Ruk pijp zuig ballen en tepels neuk ook met condoom.ik ken ontvangen  

                               Goesting    in  dikke lul   wie spuit mij onder met warm  zaad
Jay 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Zoek dominante man.
49-1m80-69kg slank geschoren besneden 15cm , massage is zalig en/of kom bij jou binnen, kleed mij uit tot op slip, blinddoek op ... voor keuring , bondage, edging, cum control, buttplug, assplay ... verplaats, ben 100% discreet  

Zoek dominante man.
Anoniem 26 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Top zoekt bottom
Hey ik ben op zoek naar iemand die geneukt wilt worden. Ik zelf kan niet ontvangen en verplaats me enkel in Aalst, ik ben 26, 1m85, slank en ik heb een heerlijke lul van 19cm aan puur warme sperma. Als je kan ontvangen, laat me weten, dan kom ik u voeden!! ;) Stuur een lekkere foto van jouw lul.  
Ragnar 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek een buddy
Ik zoek iemand die samen wat porno wilt bekijken om er dan een geile avond van te maken. Veel kan maar eerst op voorhand afspreken maken. Iemand die ook vaak geilt op bekende mensen is zeker welkom! PS: ik ben 32 jaar, slank en kan me gemakkelijk verplaatsen met de auto, kan zelf niet ontvangen. Leeftijd maakt niet uit.  
Swd 43 jaar Antwerpen - Putte
Eerste maal. Lieve eerlijke man gezocht om mij de nieuwe wereld te laten ontdekken.
Bi gevoelens ten top!!! 1m85,81kg, kort bruin haar blauwe ogen, slank gebouwd en verzorgd zoals het hoort. Zou graag met een gelijkgestemde afspreken, samen de zetel in met een drankje/hapje. En zien waar het ons brengt. Ik verlang hier enorm naar, tot op heden nog niemand gevonden. Iemand die kan/wil overnachten heeft een streep voor, zelf hou ik van ongedwongen. Dit zou voor maandagavond/nacht zijn. En is de klik er, dan kan/mag vaker.  
Harald 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge twink bot zoekt (dom) daddy
Ik ben jongeman, 1.98m, 80kg,28j slank/atletisch. Op zoek naar dominante top man die mij vandaag of eventueel een andere dag wil gebruiken. Condoom rond je pik en al mijn gaatjes zijn van jou. Ik ben een sletje, word graag gebruikt. Je pikt me op in Kontich en neemt me mee naar huis ofwel spreken we af in carotel Rumst Ik ben hygiënisch, gespoeld en geschoren. Real. Discreet, geen paysate. Geil als je mij ook wil vastbinden/blinddoeken maar geen must. Ik hoor het zeer graag, ben erg geil en heb veel goesting  

Jonge twink bot zoekt (dom) daddy
Geert 48 jaar Oost-Vlaanderen - Lierde
Samen genieten...
Is er een verzorgde 65+er die kan ontvangen?bij klik voor regelmatig,respect discretie hygiéne spreekt voor zich.Ik ben slank en verzorgd persoon  
Jens 27 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Pijper gezocht
Hoi. Ik ben op de snelweg richting Brussel ter hoogte van tankstation Drongen. Is er iemand op de weg die zo’n heeft om een goed geschapen mul te zuigen? Ik ben 27 normaal slank gebouwd. Laat maar weten.  
Tom 30 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Daddy gezocht
Welke daddy mag ik komen leegzuigen? Ikzelf ben slank, 1m80 en 70kg. Graag een foto meesturen  
Eva 36 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Gezocht echte top man
Hallo heren, Is er iemand die openstaat voor een langere date? Geen vluggertje in het bos. Een date die draait rond discretie, anonimiteit, controle, dominantie. Ik wens in de rol te kruipen van een bang onervaren meisje dat zich machteloos in een kamer bevind met een hunkerende man die graag de leiding neemt. Die geniet van macht en controle en de date naar zijn hand zet. Iemand die op mij komt liggen en me laat kreunen onder zijn gewicht en kracht, die mij machteloos neer houd en penetreert maar ook mij op zijn schoot leid en me dwingt hem te bereiden. Ik zoek niet iemand die zich graag passief laat verwennen maar iemand die geleid door zijn mannelijkheid graag de touwtjes in handen heeft. Graag een uitgebreide date op een comfortabele locatie, meerdere standjes en uitgebreid spannend spel en voorbereiding. Ik onder jouw controle, geblinddoekt en volledig anoniem in vrouwenkleding. 1m76 normaal tot slank gebouwd, 70kg. Opgelet, ben geen echte tv of geloofwaardige vrouw.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10